onsdag 13 september 2006

Mitt liv...?


Nja. Det är väl inte så mycket att säga. Bara ett experiment som jag håller på med...







Följande inlägg hör ihop: 1) Mera blåsväder 2) Speglar 3) Inledningar 4) Mera om blåsvädersdrömmen 5) Jag kan, jag vill 6) Mitt liv...? 7) Sockerskålen 8) Ta plats 9) Turn, turn, turn

Andra bloggar om: , , ,

6 kommentarer:

  1. Ha, jag har ett privat krig mot ordet "bara" när det används om att göra något. För det är aldrig "bara" vad det än gäller, som jag ser det. allt är mycket mer värt och jobbigare än så:)

    Så ditt liv är inte bara ett expriment, som jag ser det. Det är ett expriment. Så ock även mitt liv:)

    SvaraRadera
  2. Godkänner korrigeringen! :)

    SvaraRadera
  3. Jag tror denhär tanken kom som ett svar på min osäkerhet. För att jag säger så mycket nuförtiden, tror och känner på mig och spekulerar, och egentligen vet jag ju inte om jag har rätt. Jag kör med arbetshypoteser, som det visst heter. Experimenterar...!

    SvaraRadera
  4. Ja, vad ska man annat göra än exprimentera och prova? Jag tror att det är det som jag älskar med teatern, repetitionerna. Där man provar olika ser hur det faller ut. Så spännande, som att leka med barbie:)

    SvaraRadera
  5. Idag kan jag tydligen inte stava experiment utan att skriva expriment. Fast det låter lite Pippi Långstrump och hon är en förebild. Jag tror att jag har blivit mer Pippi än jag tänkte mig.

    SvaraRadera
  6. Experiment absolut.

    Ligger vi lika du och jag Carulmare?

    SvaraRadera