söndag 31 augusti 2008

Fyra små öron

katter, vatten, spegelblankt, saltvatten, dricka, öron, Meller två stycken M som sticker upp och sticker ut och sticker av mot den ljusa spegelblanka vattenytan.

Det är mina katter som dricker vatten, saltvatten. De verkar inte ha något emot det.

Ofta rör de sig så parallellt med varandra. Kan det beror på att de är tvillingar?

Andra bloggar om: , , , , , ,

6 kommentarer:

 1. Vilken sammetslen bild. Jobbar du med dina bilden i Photoshop eller har du något annan fiffigt program?

  SvaraRadera
 2. Ja, just sammetslen! Det ordet hade jag också i skallen...

  Förr använde jag mest ett gratisprogram som heter Gimp. Jag tror det har ungefär samma möjligheter som Photoshop... men det är lite klumpigt. Nu har jag hittat ett annat gratisprogram, PaintNET. Det är mycket enklare, mera intuitivt, men har inte lika många möjligheter som Gimp. Men för det mesta klarar jag mig bra med PaintNET. Tycker verkligen om att hålla på med det.

  Har du Photoshop? Skulle kanske försöka ladda ner det från nätet...

  SvaraRadera
 3. Fantastisk bild! Som en skickligt målad tavla...

  SvaraRadera
 4. Fin bild! Är det med nya kameran?

  SvaraRadera
 5. Tack, Qi!

  Tänker mycket på dig just nu, att du är första veckan tillbaka på jobbet (fast inte på samma plats som förr).  Hej Leosdream och tack till dig också!

  Nej, det är inte med min nya kamera - utan med din gamla! Utomhus, särskilt under den ljusa tiden av året, är den inte alls så hjälplös. :)

  Jag har inte tagit så många bilder med den nya kameran, än. Jag har en fundering om att jag skall gå igenom mina fotografier med den gamla kameran först. Vet inte riktigt vad det skall vara bra för...

  Undrar hur det går med din utställning? Jag har tänkt att jag skall komma och titta på den...

  SvaraRadera
 6. Hej,
  Jag tyckte att den gamla kameran tog bra kvällsbilder.Det är som med måleriet att vissa färger har en valör och en nyans som man inte vill avstå från.Som de ryska akvarellfärgerna som jag är förtjust i som har en speciell brun "medeltids nyans".Kameror, speciellt gamla kan också vara speciella och originella med egna färger.Spännande att se vad din nya kamera har för egenskaper.
  Jaa...jag har nog mycket bråttom ..förskräckligt bråttom egentligen att måla nya tavlor till utställningen.Egentligen skulle jag inte ha tid att skriva det här..Kreativitet och stress är inte den bästa kombinationen för lyckat resultat om man bortser för den uppiggande verkan som endorfinerna kan ha. Vi har vernissage ("det är två andra kvinnliga konstnärer i egna utställningsrum" ) tisdagen den 16.9 kl.18.00 i Torni.Välkommen då!

  SvaraRadera