torsdag 26 juni 2008

En hälsning

Just nu är det jobbigt hos oss. Det blir inte så mycket skrivet. Hoppas att det lugnar sig, snart. Att jag vågar fortsätta med mitt.

Andra bloggar om: ,

5 kommentarer:

 1. Jag har märkt att du varit borta ett tag. Jag hoppas att det jobbiga löser sig så att du kan fortsätta att skriva här.

  Kram från qi

  SvaraRadera
 2. När du skriver "oss" tänker jag på dig och katterna och undrar förstås vad ni kan ha för problem.

  Det behöver jag inte veta.
  Hoppas det löser sig och du får tid och mod att göra det du själv vill. Kramkram!

  SvaraRadera
 3. Qi: Det verkar nästan som om krisen redan skulle vara över.... Jag hade så oroat mig för att dethär skulle hända och nu, när det har hänt, så gick det bättre än väntat... verkar det som.

  Anna: Du tror inte att det kan vara problem med katterna? Då vet du inte vad ALLT jag kan oroa mig för. Faktiskt funderar jag en hel del på hur jag skall få upp självkänslan på den ena katten... utan att behöva anstränga mig för mycket. :)

  Båda: Det handlar om barn och hjärta och smärta. Ni vet.

  SvaraRadera
 4. Jag sänder lite energi över Bottenviken och hoppas att allt går bra och blir positivt i slutändan.
  Det är jobbigt när kaos uppstår.

  Saknar dina tankar i ord här.

  SvaraRadera
 5. Inkan: Tack! Men jag tycker nog att det har lugnat ner sig... Saknar också kontakt... och ändå är det som om jag skulle ha tappat orden, lite grann. De senaste dagarna har jag jobbat en del med mina gamla fotografier, redigerat och lagt upp på free1000s och flickr.... Men idag känner jag mig mest bara matt. Kanske piggnar jag till ännu, jag brukar (som i ordspråket) bli vackrare längre fram på dagen...! :)

  SvaraRadera