onsdag 10 december 2008

Facebook?

Jag har just gått med i facebook, som Carul Mare. Skulle gärna vilja ha med flera mänskor, just bloggvänner, sådana som skriver själva eller som bara läser... Man kan säkert göra facebook till något svårt och utmattande... men jag drömmer om ett lättsamt umgänge. Att kunna följa med sina vänner utan att behöva vara så aktiv hela tiden. En mening här, en annan där, och ibland behöver man kanske inte säga något alls. Ändå skulle det kännas som att man är med, en i gruppen. Så är det ju inte när man bloggar, då hänger det mesta på en själv. Vill man ha kontakt, skall man skriva och kommentera.

Så vad tror ni? Skulle dethär kunna vara något för er också?

Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

 1. Puh, nej, inte mer att sköta på nätet är min spontana reaktin på Face book. Har du kul där?

  /bless

  SvaraRadera
 2. Inte så kul - när inte du är där!! :) Skulle vilja veta vad du lagar till middag eller vad du retar upp dig på... eller något helt annat. Vad som helst som du har lust att säga... i en eller två meningar... Det fina är just att det är lite 'råddigt' och att man inte behöver anstränga sig så mycket, allt hänger inte på ens egen insats. Egentligen behöver man inte ens gå dit. När det händer något, som berör en själv, får man mail om det. Många har konton som bara finns där, som en kontaktmöjlighet.

  SvaraRadera
 3. Jag hittar en massa Carol Mary och liknande, men ingen Carul Mare. Inte heller får jag några träffar på carul punkt mare at gmail punkt com. Finns du fortfarande kvar på facebook?

  SvaraRadera
 4. Visst finns jag kvar, det var ju konstigt... men jag märker ju att du har helt rätt. Jag kan inte heller hitta mig själv genom att söka på namn eller e-post... och ändå har det lyckats förut, för några dagar sedan...

  Men du, skicka en e-post till mig, just till carul punkt mare at gmail punkt com, så bjuder jag in dig istället (om du vill, förstås:) )

  --------
  Om det finns någon mer som inte har hittat mig, så kan ni göra på samma sättt. Skicka e-post.
  ---------

  *skrattar* Jag kom just på ett namn för min idé: Vardagsrumsmodellen. Gemenskap utan att anstränga sig! Åt folket.

  SvaraRadera