lördag 8 november 2008

Lite som jag känner mig...

flowers, bloom, blossom, november, autumn, fall

Någon slags förkylning har jag nog.

Men det gör inte så mycket, det har ändå varit en bra dag.

På morgonen ringde en dam från telefonbolaget och ville ställa allt tillrätta. Det har varit en hel del besvär med att få telefonräkningen att stämma.

Och så har jag fått respons på mina bilder.

Ja... alla är ju inte precis mina, men visst är det roligt när folk tycker om mina editeringar också. Denhär ängeln är nu med i en rysk tidningsartikel om Notre Dame i Reims... och min version av Rodins Kyssen skall få komma in i en diktbok! Jag försökte föreslå denhär istället, som jag själv tycker lite mera om... men den unga italienska poeten ville ha denhär.

Detdär sista var inte idag, utan för kanske två veckor sedan. Men jag skall inte glömma mina egna bilder, idag har jag fått kommentarer på dem också, på Ipernity. Jag har till och med chattat om dem, på engelska, med en vilt främmande holländare!

Rysk. Italiensk. Holländsk. Lite kul är det allt...

Och allt detta har ackompanjerats av katternas 'jag vill in' och 'jag vill ut'... i en sömngångaraktig rytm. Ja, för jag känner mig faktiskt hängig.


Andra bloggar om: , , , , , ,

5 kommentarer:

 1. Vad roligt att dina bilder blir uppmärksammade i världen. Jag har märkt länge att du har en konstnärlig blick som inte stannar vid själva konstföremålet utan du fortsätter att analysera konstföremålet via olika editeringar.Och dina åtföljande lyriska beskrivningar får själva Homerus att förblekna...Är det då konstigt att du uppmärksammas...!
  Jag avundas dig din engelska..Tänk om jag kunde uttrycka mina texter och tankar på engelska..vad lycklig jag skulle vara..!!

  SvaraRadera
 2. Å, så du tar i... men tack, förstås! :) Det är i alla fall sant att jag oftast brukar försöka ta fram lite till, genom editeringar.

  Hur har du det själv? Hur gick det med Sites... och hunden?

  SvaraRadera
 3. Jag håller på med sites..men inte vet jag om det blir till nånting..det är bara jobbigt att hålla på med sånt!! Vår lilla kära hund Tiffi blir sämre och svagare för varje dag.Vi var igår till veterinären och fick mera värkmedicin och antibiotika.Vi är glad då han visar sig pigg och äter..och mycket lessna när han blir trött och svag..och vi lider med honom om han har smärtor..men det vet vi inte för han kan inte tala om hur han mår..men den sorgliga blicken säger allt..och vi vill bara gråta..Vi tar en dag i sänder.Blir han riktigt dålig..så måste vi ta det smärtsamma beslutet att lindra hans plågor...Hur kunde det bli så här..tibetanska spaniels brukar vara friska hundar som lever länge..Varför skulle detta hända vår lilla Tiffi som vi älskar så mycket..??

  SvaraRadera
 4. Du... jag har skrivit lite om dina tavlor idag. Det är inte klart och kommer väl inte att bli det heller, inte idag... fast nu får du inte börja tro att det blir något långt och märkvärdigt, det blir det inte alls... men nu vet jag ju inte om jag kan länka till bilderna på phw-art...

  Nåja, jag blir ju inte färdig idag. Kanske blir det inte till något alls... sade den lille skräddaren.

  SvaraRadera
 5. Det blir intressant att läsa vad du har skrivit om mina tavlor..vilka tankar och associationer de har gett dig.Jag kanske får nya ideer av dina infallsvinklar...Jag måste ännu fundera på hur du skall länka till sidan om jag inte har hunnit få min nya site färdig...

  SvaraRadera