onsdag 21 mars 2007

Treebird

Hi, folks. My name is Treebird. I'm gonna leave this mess soon. You see, I think I'm beginning to understand it now. Flying, I mean.


Andra bloggar om: , , ,

9 kommentarer:

 1. Den ser lite pillimarisk ut, din fågel. Får nog en spännande flygtur :)

  SvaraRadera
 2. A nice cup of tea?

  From me to you!

  Inkan

  SvaraRadera
 3. Jo, jag gillar också Treebird, fastnade för honom direkt. När jag cyklade till jobbet, tänkte jag att i fortsättningen skall jag tala med Treebird om varenda inlägg som jag gör. Och vad tycker du om dethär, Treebird...? :)

  Han är nog lite pillimarisk, Lady Starlight. Skulle vara intressant att höra vad han säger om det ena och det andra...

  Visst, Inkan. Gärna en kopp te och ännu hellre med dig! Men inte är det väl en tekopp som du ser...?

  SvaraRadera
 4. Är det pippin med ett stort flin som ni ser, eller den med rundad näbb åt vänster? Jag tycker mig se ett as-flabb. =)

  SvaraRadera
 5. Haha, jag visste väl det! Det är bara jag som ser fågeln! Men så har jag ju pippi också!:)

  Loppispoppis: Kvisthålet är ögat och den avbrutna grenen som delar sig på mitten är näbben. Den tjocka 'grenen' till vänster är den ena höjda vingen och den tunna grenen till höger är den andra underutvecklade vingen. Det är väl därför som det är så svårt att lyfta...! Kan du se det jag ser nu, tro?

  Men om du ser något annat, då har du också rätt! Jag antar att dethär är något som man helt enkelt inte kan ha fel om.... :)

  SvaraRadera
 6. Aha, nu ser jag trä (tre) fåglar... =) Jag ser din, och så ser jag en liten som håller på att tränga sig ut or ett hål i stammen, och består av näbben på din (en jätte-näbb i detta fall) och ett öga precis i mungipan. Har ett as-flabb att bjuda på om man fantiserar dit det.

  Den tredje är med ögat i kvisthålet, men vänd åt vänster, näbben formas av mellanrummet i trädets klyka och isen. Denna pippi har två vingar, näbben från de andra två fåglarna och den andra grenen på högra sidan trädet. Han försöker också lyfta!

  SvaraRadera
 7. Ja, jag tror jag kan se dina också! Den sista har verkligen ett jättegap, eller?

  Man kan verkligen säga att Treebird gör skäl för sitt namn! Kanske borde han stava det Threebird? Eller kanske heter han Threebird Treebird... :)

  SvaraRadera
 8. jepp! Threebird Treebird =)

  SvaraRadera