måndag 27 september 2010

Reserverad

Nos tycker om att bara titta på, helst från ett visst avstånd. Men han blir verkligen sårad om man helt glömmer bort honom.

Idag har han förresten ont i tassarna... vet inte vad han har råkat ut för. Han kan hoppa upp och ner från köksbordet, men vill inte att jag skall ta upp honom i famnen. Då jamar han ömkligt.

När jag ville att han skulle gå till köket, visade han att han förstod precis. Linkade iväg själv, så att jag inte skulle lyfta upp honom.

6 kommentarer:

 1. VILKEN UNDERBAR KATT VILKET UNDERBAR KORT

  SvaraRadera
 2. TACK, Cosifan! Visst har han en härlig härlig hållning!

  Idag mår Nos redan mycket bättre, rör sig lika bra som förut. Det var inte tassen, som jag trodde, utan en liten skada på magen. Upptäckte det när han låg på rygg och sträckte på sig, gjorde sig jättelång... då gjorde det nog inte så ont längre!

  SvaraRadera
 3. Den kanske har blivit stungen av en geting som vår hund blev i dag.Inte i tassen men i munnen. Vi blev oroliga att tungan skulle svälla upp och ringde veterinären som lugnade oss. Nu verkar den må bra.Kanske den inte hör till de djur som reagerar allergiskt på stick.Man får se upp med sina kära husdjur speciellt om de är ensamma ute.
  Annars tycker jag att Nos sitter högburet och värdigt. Nästan som en egyptisk tempelkatt.

  starwayforewer

  SvaraRadera
 4. Starwayforewer: Bra att Dodi också är på bättringsvägen. Min katt är helt frisk igen... fast idag älskar jag honom bara lite, han är så förbaskat egensinnig! Det syns väl också på honom... eller hur? :)

  SvaraRadera
 5. åbokusin1/10/10 21:16

  oj vad han ser kattstolt ut! endel katter har så mycket i sin blick att man tror de vet ALLT! Lite skrämmande men fascinerande.

  SvaraRadera
 6. Hej Åbokusin!

  Jo, jag är inte säker på att Nos VET att han bara är en bondkatt! :)

  Men kanske är det just så det är? Djuren vet ALLT, eftersom de inte kan tänka på sig själva, inte se sig själva från utsidan, bara leva det som är deras natur.

  När jag säger att Nos är egensinnig, så är det ju inte något som han har bestämt sig för... eller vad tror du?

  Hur går det med dina fyrfotade?

  SvaraRadera