fredag 3 september 2010

Fyra inlägg i augusti

det var inte mycket!

Men jag har huvudet fullt av tankar, mycket sånt som jag har läst. Man skulle nästan kunna säga att jag har varit upptagen med studier de senaste veckorna. Jag har läst på i fråga om
 • vilken kamera jag skulle köpa
 • råfiler, nyttan av dem och hur man hanterar dem

Sedan fick jag en ny idé.

Jag tror det var när jag försökte se hösten framför mig, om jag skulle fortsätta att arbeta med free1000s. Det kändes inte så lockande. Hur mycket jag än arbetar med mina nya konstsidor, så tycks jag inte kunna få dem att bli lika populära som mina gamla sidor... jag förstår inte riktigt varför. Kanske har det något med Google och deras algoritmer att göra, kanske var det lättare förr?

Så jag satte mig ner med en kaffekopp och började fundera, nog måste det väl finnas något annat också, som jag skulle ha lust med? Något annorlunda, något som inte har med reklam att göra. Något som också finns i den verkliga världen, som går att hålla i handen.

Kort, tänkte jag. Det skulle kunna vara en lösning. Jag skulle kunna börja trycka upp kort. Kort som man kan sända iväg, på födelsedagar och högtider och sånt. Jag skulle kunna trycka upp både egna och andras bilder.

På det följde en ny studieperiod
 • hur gör man för att trycka upp kort...?

Idag bara vilar jag. Fast jag känner mig lite rädd också... kanske för att lusten skall försvinna, om jag tillåter mig att bara ta det lugnt.

Men så får man väl inte tänka?!

2 kommentarer:

 1. Man får tänka precis vad man vill :-)

  Härlig idé - du fotar ju så vackert!!!!!

  Gärna lite större kort oxå som man kan rama in och ha som tavlor :-).
  Man kan ju dessutom trycka upp foton på tyger - kanske kan vara något att sälja kassar mm? Spånar på lite bara...hoppas att det inte förtar din lust :-)

  SvaraRadera
 2. Tack Malve!
  När det ena leder till det andra, så vet man ju inte var det slutar! :)
  Men jag får prova mig fram, tänkte börja med att helt enkelt sända egna kort, när det är någon som skall firas! Fast före det måste jag nog experimentera lite mera med mina skrivarinställningar... den är väldigt ivrig på att beskära korten... än här, än där!

  SvaraRadera