torsdag 3 juni 2010

SkärikattSom förstås betyder skärgårdskatt.

Här är det herr Nos som för en gångs skull låter sig fotograferas. För det mesta brukar han sabotera mina bilder genom att inte vara stilla en enda sekund. Nos och suddiga bilder är liksom två ord för samma sak.

3 kommentarer:

 1. Åh, så fin han är, herr Nos! Mina katter är likadan, dvs de rör sig eller försvinner ur bild så snart jag försöker ta en bild.

  Ljuset på denna bild är fantastiskt! Tidig morgon eller sen kväll?

  SvaraRadera
 2. Hej Qi! Tass är lite annorlunda, jag tror nästan att han gillar att posera. En bra modell! Fast igår var de båda vilda, jagade varandra hit och dit och sprang in under stenarna under bryggan... ända tills det blev för lite ljus, solen plumsade ner i vattnet... ja, för det var ju på kvällen, de härliga sista timmarna, med glödande färger och tydliga skuggor.

  Hur är läget hos dig? Kanske du skall få semester snart?

  SvaraRadera
 3. Läget är ganska bra. Lite trött dock och i avsaknad av kreativitet just nu. Det blir inte så mycket skrivande på bloggen för egen del, men jag tycker om att läsa andras.

  Jag har en månad kvar till min semester. Vet inte vad jag ska göra ännu, man vill ju alltid att det ska vara något extra annorlunda, men jag vet inte än... :-)

  SvaraRadera