måndag 31 december 2007

Katternas nyårsafton

carulmare, dikeskatter, fotografier, katter, spåkatter

spåkatten
spanar ner i vattnet
blir det några godsaker för mig
år 2008 ...?
carulmare, dikeskatter, fotografier, katter, spåkatterden andra katten
ser förebrående på mig
måste du fotografera oss  
här?

jag är inte någon dikeskatt
egentligen


4 kommentarer:

 1. Dina katter verkar ha haft en fin nyårsafton! Mina två hade det också, men de var lite betänksamma när det började smälla och blixtra ute. Efter det höll de sig inne. Storögt tittande och lyssnande. Inbillade mig att de kollande om jag verkade orolig, så jag försökte se så lugn och blasé ut som möjligt. Jag har hört att åtminstone hundar går mycket på hur husse eller matte reagerar på t ex smällare och det har visat sig att om man är lugn så tror hunden att det inte är så farligt. (Fast egentligen tror jag att katter är smartare än hundar och bildar sig en egen uppfattning om ev faror... :-) )

  Dina katter är så söta!!! Väldigt fina bilder, som vanligt!

  SvaraRadera
 2. Våta fötter var det i Solna igår; det föll blötsnö eller rättare sagt regnsnö så det lät bara'klafs' när vi motionerade till T-banan i Huvudsta

  SvaraRadera
 3. God fortsättningen skulle jag ju skriva - det blev hängande i luften.

  ha det fint carulmare och var rädd om dig själv. Man är sig själv närmast när det gäller.

  KRAM !

  SvaraRadera
 4. Qi: Jag gjorde på samma sätt, framför allt med den svarta skygga katten. Försäkrade honom om att det var helt i sin ordning att det smällde. Sade till och med åt honom att passa på och njuta, för det händer ju inte så ofta... Det var kanske att ta i! :) Men han slutade i alla fall att rycka till, när det smällde. Kanske hjälper det mera, när katterna ännu inte är vuxna...?

  Jo, jag tycker förstås också att de är söta. Roliga motiv också!  God fortsättning, Inkan! Här har vi -5 grader nu och ett tunt snötäcke. Mycket tunt, förresten, inget skidföre än.

  Mm. Hur var det det hette nu igen? Alla tänker bara på sig själv, det är bara jag som tänker på mig! :)

  Så var rädd om dig du också! :)

  SvaraRadera