fredag 24 augusti 2007

Tre trådar...

...har jag spunnit vidare på. Klicka bara på bilderna...
Mest nöjd är jag med bilden till STRAFF. Är den inte underbar...? :)

Ett inlägg om hur Wiba blev hochherrina. .

Ett annat inlägg i tråden om hur det kom sig att Wiba blev adoptivmor. HITTEBARN


Två inlägg till om Bertholds barndom. STRAFF och HÄMNAS

Andra bloggar om: , , , , ,

7 kommentarer:

 1. Texten under "Drömmar" kändes smärtsam att läsa. En stark text. Just detta att barn kan "tro" att smärta, elände etc måste finnas, att det hör till.
  Som barn kan man tro att det som finns och är i ens liv - finns också i andras liv.

  Det är en dubbelbottnad text, har en känsla av att ddet finns mer här som gömmer sig bland orden.

  Du skriver bra!

  SvaraRadera
 2. Det här är texterjag ska läsa när jag känner att jag är mer samlad.. Du skriver så fängslande att det är svårt att låta bli nu. Kramar...

  SvaraRadera
 3. Tack, Inkan!

  Också jag känner av denhär texten... fortfarande... fast jag kanske borde ha vant mig vid den.

  Ja, hur blir det om det inte finns någon där som kan ge barnet ett annat perspektiv?

  Kompensationsdrömmar är så... farliga. Mycket bränsle, hög fart, men fel riktning...!

  Gisan: Ta det bara lugnt, texterna försvinner inte! Kram

  SvaraRadera
 4. Jag befinner mig i ett läge där jag vare sig läser så mycket eller kommenterar så mycket i bloggar. Men jag går ofta in här hos dig och "snyltar" lite kraft och inspiration från alla fantastiska bilder du lägger ut - såväl dina egna som bilder på konstverk.
  Om något tag kommer väl kraften att läsa och kommentera åter, så då blir jag mer synlig igen. Tills dess "snyltar" jag...

  SvaraRadera
 5. Lilla tant: Man måste nog få följa som det känns inom en... för då kommer orken... för att inte säga lusten... fortare tillbaka.

  Kommentera när du har lust... och annars skall du också känna dig välkommen. Så försöker jag tänka med mig själv också. Tro att jag får...!

  Kul att du tycker om mina bilder, lånta eller inte. Nu blir det mest lånta ... för det är lite sent påtänkt att börja fotografera medeltiden nu... :)

  Ibland sitter jag i timmar och bläddrar bland medeltida och andra bilder, insuper stämning och detaljer... Igår tänkte jag att det nog skulle kännas bra för de medeltida... killarna, om de visste hur de fortfarande kan intressera och påverka. De hade inte vårt vetenskapliga synsätt... men vi har inte deras känsla för det andliga.

  Ja, dethär var till dig... och alla. Något som jag tänkt på... och som bubblade upp just nu.

  SvaraRadera
 6. Hmm, jag vet inte vad jag ska säga om dina texter kopplade till bilder. Jo, de är spännande, sättet att arbeta är spännande, men det är något i texterna som provocerar mig ordentligt, som gör mig arrrg. Undrar vad? Det får jag nog klura över.

  SvaraRadera
 7. Intressant, Amber! Det är klart att jag vill provocera, jag är själv provocerad av det jag skriver, ibland... Men vad är det du har uppfattat? Var inte rädd för att skriva det!

  SvaraRadera