tisdag 21 augusti 2007

Detta har hänt

Detta har hänt. Ett uttryck som får mig att minnas och dra på munnen. Jag minns inte hur gammal jag var, men jag läste en damtidning. Försökte begripa mig på det som stod under rubriken Detta har hänt.

Min storebror kommenterade: Läser du sådant där!
Jag: Men det har ju hänt, på riktigt! Ja, jag trodde faktiskt att det var ett nyhetsreportage...

Nåja. Detta har hänt, i verkliga livet. Jag har dokumenterat det också, eller försökt att göra det. Men svårare motiv får man leta efter. Kanske just därför blev det ganska roliga bilder...

första kvällen, i lådan

vi håller ihop, vi två
ja, vi testar bara reflexerna


var snäll med oss, annars


nu får det vara nog

kanske denhär vinkeln


fick er till sist, haha

Andra bloggar om:

6 kommentarer:

 1. Åh, vad fina! :-) Det är en konst att fotografer katter, jag lyckas aldrig med mina.

  Kom att tänka på, apropå det med damtidningar, att jag brukade läsa det som hette "Veckans kriminalfall" eller något liknande i min farmors veckotidningar. Det kunde vara någonting makabert som hänt för femtio år sedan eller mer. Ibland var det något övernaturligt... Det var kittlande, det var ju på riktigt...

  SvaraRadera
 2. Ja, det är verkligen svårt! Jag tror jag skall försöka i dagsljus nästa gång....

  Kriminalhistorierna var säkert spännande... Jag var nog ganska liten, när detdär hände, för jag minns att jag tyckte att det var svårt att förstå. Inte vidare intressant... Fast det berodde väl också på att jag kom in i mitten av följetongen.

  SvaraRadera
 3. jättesöta! Hur gamla är de? 15 veckor? (jag har ingen koll, jag bara gissar...)

  SvaraRadera
 4. Loppispoppis: Mycket koll har du! De är födda den 24 maj, så de är nästan tre månader gamla.

  SvaraRadera
 5. Har di skaffat katter!? Så du gjorde det.)? De är jättefina! Det ÄR svårt att ta blderpå katter. Jag har en massa bilder på halva katter:)

  SvaraRadera
 6. Manon: Två katter i hopp om att de skall umgås mest med varandra... inte så mycket med mig. Faktiskt gillar jag mest att titta på katter...!

  Och ändå var dethär mina bästa bilder...! Suck. Det var faktiskt lättare med den gamla sortens kamera. Digitalkameror tar ju inte vad man ser utan det som händer några sekunder senare. Inte undra på att du fick halva kattungar. Jag fick många gånger bara ett... virvelmoln!

  Undrar om inte dyra digitalkameror har en mycket kortare... slutartid?

  SvaraRadera