söndag 19 augusti 2007

Ny... någonting

Jag har börjat med en ny... någonting.

Ni minns kanske att jag gjorde ett uppehåll med boken för några månader sedan?

Nu skall jag inte börja skriva bok igen... men kanske ändå söka mig tillbaka till mina fantasier. Jag har saknat dem - Hariberth och Berthold och allt detdär. Livet har känts så... snävt en tid. Det har varit mycket med jobbet... och det har känts som om jag skulle sitta fast på något sätt. Den yttre världen har fått ett alltför starkt grepp om mig... Och jag är ju, som ni vet, mycket ömtålig...! :) En mänska som inte tål för mycket verklighet, skrev jag ju i min presentation här på carulmare.

Min nya... någonting. Den har varken början eller slut - och inte finns det så mycket däremellan heller... Men det är det som är det fina! Dethär skall inte bli till något. Idag skulle skulle jag till exempel skriva om Wibas valmöjligheter - och så hörde jag en sång som fick mig att tänka på något helt annat. Så blev det ett stycke som fick heta Bertholds sång istället.

Kanske kommer jag att vara mest där den närmaste tiden? Det har varit så roligt att hålla på med dethär nya. Men jag vet förstås inte. Det kan också hända att jag tröttnar snart...

Hur som helst är ni välkomna att hälsa på. Kanske finns det något i mina fantasier som talar till er också? Ibland behöver kanske ni också sätta upp ett avstånd till yttervärlden...?

Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

 1. Jag kommer att följa vad du skriver, både här och där.

  Kram från qi

  SvaraRadera
 2. Det låter mycket lockande! Vilket vackert fönster du har fotat! Kramar...

  SvaraRadera
 3. Undrar just vad det skall bli av det här säger nyfiken fantasiast!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Ja... det vet varken du... eller jag. Vi får se! :)

  Kul att höra att du också är fantasiast! Kul ord också.

  SvaraRadera