tisdag 14 november 2006

Vill vill vill...!

Min frid är hotad. Jag har två drömmar som jag så gärna skulle berätta om. En som är ungefär en vecka gammal och en annan som är nästan nyfödd. Båda drömmarna har förstört varsin natt för mig - eller skulle jag säga förnöjt...?

Jag borde bestämma mig för vad jag tycker. Fast egentligen vet jag ju redan. Mina drömmar berättar inte något nytt för mig, men - ursäkta att jag säger det själv - de är så konstnärliga...! Jag kan inte motstå det sätt som jag i drömmen lägger upp mina dramatiska stycken... Den första drömmen heter Råttan. Jag skulle inte ha avslöjat hur jag själv tolkar drömmen utan försökt sätta igång er istället. För jag tror kanske att dethär är en dröm som många känner igen sig i. Den andra drömmen handlade om drakar... Råttor och drakar. Kom till min zoologiska trädgård! :)

Dessutom hade jag tänkt börja berätta om vad som händer i min bok. Jag är färdig med avsnittet Familjemiddagen och skulle bara behöva lägga ut det. Och varför känns det så omöjligt? Igår hade jag hur mycket energi som helst, men då hittade jag på att köpa ett par nya skor och bjuda Sonen på middag...

Egentligen mår jag bäst, när jag håller mig till boken. Det är rogivande att skriva på den, kanske just för att jag gör det så långsamt och eftertänksamt... Det är närapå en meditativ sysselsättning.

Nåja. På något sätt lättar det att skriva ner sina planer. Att få berätta om detdär som både gläder och förargar. Som stör ens frid... Kanske skulle jag ta en tupplur nu, innan jag går till källaren och sätter på en tvättmaskin?

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

2 kommentarer: