söndag 9 september 2007

Änglar

Kan man tänka sig... att Hariberth och Berthold... går på en konstutställning... med änglar som tema?!

Här en tråd om det... Den har med Wiba att göra också, egentligen med alla mina tre personer... men jag är ännu inte säker på hur jag skall knyta ihop det.


Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

 1. Intressant ide om vingarna doppade i blod. Läste nedan i ditt svar till V-soul att det var en inlaga från dig om konsthistoriens änglar:)?

  Du har rätt i att änglar är allvarsamma och när de dyker upp så är det i nåt lidande sammanhang, förebud eller annat.

  Jag har ärligt talat inte helt grepp om änglars roll öht. Är de kontakten mellan människa - gud?

  Men en intressant tanke - kommer du att utveckla den?

  SvaraRadera
 2. Visst, en inlaga om änglarna i konsthistorien, med en del humor och säkert ännu flera delar självständighet...:) Men jag har nog en viss grund i kristendomen för det jag har tänkt säga...

  Kontakt mellan mänska och gud, ja. Men hur blir det, om man ser på gud som något inom en själv, det innersta och mest äkta? Vad är ett änglabud då...?

  Jo, jag har tänkt utveckla dethär, men jag måste nog vänta lite. Just nu har jag inga krafter alls.

  Verkligheten... är lite påflugen just nu. Igår träffade jag mina snart fd chefer och idag har jag varit på arbetsförmedlingen. Jag vill inte tänka på sådana saker, bara skriva och skapa, men det känns nog lite spännande med denhär nya situationen. När jag kom hem idag, var jag så trött att jag inte kunde göra något alls, bara ligga på mattan och må illa... Men det lättade, när jag kom på att jag kunde gråta en skvätt! Det lättade på spänningen. Så nu kan jag i alla fall skriva ett svar till dig! :)

  Inatt tänker jag dessutom slå mig knockout med en klubba... eller kanske tar jag ändå en sömntablett? och sova så sött, så sött... Ja, du vet ju hur det är, när man inte får tillräckligt med sömn...

  SvaraRadera