fredag 14 september 2007

Flicka med katter

Lägger fram resultaten av dagens Gimp-lek....


ledsen flicka med katter
carulmare: ledsen flicka med katter

ikonflicka med katter
carulmare: ikonflicka med rädda katter
demonflicka med rädda katter
carulmare: demonflicka med katter

Andra bloggar om: , ,

8 kommentarer:

 1. Snyggt! Verkar roligt. Är det något program du laddat ner eller köpt in?

  SvaraRadera
 2. Ser du att jag satte in en länk till Gimps hemsida? Därifrån kan man ladda ner programmet, gratis. Det är som Photoshop, ungefär... tror jag.

  Är det inte en härlig tid vi lever i? En enkel teckning och så kan man... skruva till den på alla möjliga sätt! Man behöver ju inte ens kunna teckna!

  Är du bra på att teckna? Jag har aldrig tyckt så mycket om att öva, inte i teckning och inte i musik heller. Öva, öva, öva...! :)

  SvaraRadera
 3. Den översta tycker jag mycket om, den var rent vacker! :-) Kul "lek", med bilden!

  SvaraRadera
 4. Hej igen. Det är jag som hette aequanna förrut. Jag trivdes inte riktigt med det så jag bytte. Allra helst skulle jag vilja använda mitt riktiga namn, men det finns en del människor som jag inte vill att skall hitta mig här på nätet, så ingridh får duga tills vidare.

  Jag startade faktiskt en blogg. Jag har funderat på det en längre tid redan, men inte varit helt säker på att jag borde göra det. Nu får väl tiden utvisa om det var en bra idé eller inte.

  Dina bilder är verkligt fina. Speciellt mycket tycker jag om den första och den sista. Den sista är verkligt hemsk. Tänk vad många verktyg jag inte vet något om som det finns här på nätet. Fast i dag på tåget hem satt jag bredvid två tonårspojkar som diskuterade datorer och en av dem nämnde gimp och då kände jag mig mycket nöjd med att i alla fall veta att det existerar något sådant.

  Allt gott.
  ingridh

  SvaraRadera
 5. Hej igen, Ingridh!:)

  Nu har jag varit carulmare eller Carul Mare i nästan två år... och det känns inte alls konstigt längre. Många som känner mig i vardagen, har också adressen till denhär bloggen, men det känns ändå bra att ha ett annat skrivarnamn, kanske som ett slags skydd. - Nä, detdär var det ju carulmare som sade! :)

  Vad kul att du startade en blogg... men var är den? Jag skulle gärna vilja besöka den! :)

  Ja, visst ger det en stolt känsla, när man begriper vad tonårspojkar talar om! :)

  SvaraRadera
 6. Ahaa, där ser man hur dålig jag är på det här. Jag trodde att jag hade bifogat min bloggadress, men uppenbarligen fungerar det här inte som jag trodde. För övrigt är jag inte ens säker på hur jag skall skriva min adress. Låter ingridh.wordpress.com vettigt? Med det borde du i alla fall hitta mig. Inte för att jag har skrivit så mycket ännu. Jag håller fortfarande på och lär mig. Och så har jag ju det där yttrevärldslivet också, som ställer vissa krav på mig och hindrar mig från att alltid göra det jag helst skulle vilja.

  SvaraRadera
 7. verkligen häftigt hur en bild på samma tema kan se så olika ut... den översta mjuk och den nedersta nästan lite hård...

  SvaraRadera
 8. Loppispoppis: Faktiskt är det samma teckning varje gång, jag har bara låtit den gå igenom ett flertal olika program som har 'skruvat till' den... Skruvade bollar! :)

  SvaraRadera