söndag 15 juli 2007

Om det blev något fel

Ett lättare förhållningssätt. Jag skulle vilja skriva små små stycken, bara någon enstaka tanke och kanske en bild till, ibland.

Igår blev jag så glad. Till sist vågade jag ändå köpa flygbiljetterna på nätet. Min son sade att han förlåter mig om jag gör något fel, om jag sjabblar bort de pengar som har anförtrotts mig.

Själv sade jag till mamma, som bekostar min biljett: Visst har jag gjort mitt allra bästa, kollat och kollat igen, men om det ändå blev något fel, då finns det kanske en fördel med det också. Nästa gång ber ni någon annan...!

Har ni försökt att boka resor på nätet, dyra resor?


Andra bloggar om: , , , ,

3 kommentarer:

 1. Du anar inte hur rätt du har i ditt antagande om min vidöppenhet. ändå har jag blivit bättre på att inte släppa in vemsomhelst, hursomhelst. Var på en kurs en gång med en fantastisk ledare. Han sa sa just det till mig, att jag inte får låta människor klampa in och slita ut min insida. Behöver jag skriva hur mycket jag grät... Men det var nyttiga ord som jag verkligen tagit till mig. kramar...

  SvaraRadera
 2. Jo, jag har varit med om att boka både flygbiljetter och hotell (ett mycket litet ett...) i Paris, redan för sex år sedan! Allt fungerad jättebra!

  När åker ni?

  SvaraRadera
 3. Gisan: Ja, jag får också tänka på detdär... ganska ofta. Kram

  Qi: Det låter hoppfullt!:) Avresan är den 23 juli och den 27 borde vi vara hemma igen...

  SvaraRadera