fredag 29 juni 2007

Från sommarstugan

Tack för era kommentarer (Var har jag tänkt fel...?)! Nu är jag på sommarstugan och har en minst sagt nyckfull tillgång till nätet. Men kanske skall jag lyckas svara er på dethär sättet...

HolyGoat: Idealisk mänska? Jag ser i alla fall framför mig en lång, kanske oändlig linje, med två riktningar. Man kan gå åt det sjukare hållet eller åt det friskare (i psykisk menining). Någon nollpunkt kan jag inte se. Jag tror inte det finns någon bestämd gräns där sjuk övergår i frisk eller tvärtom. Enligt dethär synsättet är vi alla mer eller mindre friska - eller sjuka. Men det känns bättre att säga frisk, tycker jag.

Loppispoppis: Få se om jag lyckas komma med fortsättningen någongång snart...? Jag har verkligen haft många trötta dagar, dagar när man inte orkar göra något alls, dagar som frestar på ens tålamod... Jag undrar hur det går för dig? Jag kan inte komma in på din sida heller, men jag minns att du snart skulle övergå till heltid.

Matrixa shamanen: Bloggande syskonsjälar? Ja, det kan jag också tänka - eller något liknande. Kanske är vi bloggare mänskor som inte har lyckats göra oss hörda på något annat sätt? När bloggen kom, som ett nytt uttrycksmedel, var vi inte sena att ta tillfället i akt... Jag har en lite dumlustig rad i huvudet. The Return of the Introverts. Ja, som en titel på en scifi film eller något...!

5 kommentarer:

 1. Tja, jag tyckte att om man prickade in alla kriterier på frisk som du hade så bleve det ganska övermänskligt. Men att man strävar däråt även om man aldrig når ända fram - och en lång linje utan någon särskilt gräns mellan sjuk och frisk - det är jag helt med på.

  Trevlig sommar! Min semester börjar om några minuter.

  SvaraRadera
 2. Skriv en bok med den otroligt slagfärdiga titeln :-) Kramar...

  SvaraRadera
 3. HolyGoat: Trevlig sommar! Du börjar din semester på samma gång som finvädret börjar. :)

  Gisan: Kul att du gillade titeln. Nu har jag äntligen fått internet att fungera på sommarstugan också. Tror jag i alla fall...

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas verkligen att ditt internet ska funka. Har saknat dig. Kramar...

  SvaraRadera
 5. ojdå kommer du fortfarande inte in på min sida?

  nu har min semester tagit slut, och jobbet hägrar igen, på heltid. Jag hoppas hålla ihop mig

  SvaraRadera