måndag 26 november 2007

Snöslask

Jag har gjort huvudspalten bredare, så att jag skall kunna sätta in stora bilder... och nu har jag ingen lust med det. Det känns bara för stort, att välja och bestämma mig... Suck.

Ändå har jag haft en bra dag, bättre än på länge. Jag har hittat på att cykla eller köra bil till universitetsbiblioteket och så sitter jag där och skriver lite. Det känns bra att vara någon annanstans emellanåt... och jag trivs bra i just den miljön. Universitetsbiblioteket ligger vackert också... och har ett trevligt litet café. Man kan läsa all världens tidningar där, fast det gör jag inte.

Vädret idag var förfärligt. Det visste inte om det skulle snöa eller regna. Det klafsade när jag gick i snön. Våtare än såhär kan snön inte bli utan att kallas för vatten.

När jag körde hem (tog bilen idag), såg jag barn som åkte pulka nerför en viadukt. Det gick undan, fast snölagret var mycket tunnt... och blött. Barn! tänkte jag och skrattade högt. Vilken livslust! De tycker att dethär är ett bra väder. De har roligt. Säkert tror de att livet kommer att fortsätta på samma sätt.

Mitt skratt var av den vresiga sorten. Mera en fnysning.

Det får så vara, för ögonblicket.


Andra bloggar om: ,

2 kommentarer:

  1. *skrattar*... Du är rätt underbar, vet du det? En riktig... Emma, i Farlig midsommar! :-) Den arga änkan till teaterdirektören, du vet, som just bara fnyser åt de korkade Mumintrollen, som tror att Rekvisita är en person och att sufflör-luckan går till skafferiet... ;-)

    Det låter som om du har näsan över vattenytan, och att du tar det lite lagom... just som du behöver...? Du får en alldeles o-vresig kram av mig! :-)

    SvaraRadera
  2. Tack, Visionary! Visst är det skönt när man kan hitta lite skinn att sätta på näsan ibland? :) Det är något som jag tror att både du och jag förstår att njuta av. Kram tillbaks

    SvaraRadera