söndag 4 november 2007

Inte snurrig

Det är så konstigt. Nu, när jag inte längre har all energi i huvudet, har jag inget att säga... Jo, det finns tankar, men jag orkar liksom inte dra upp dem och binda ihop dem till helheter... Jo, jag skulle kunna göra det också, men inte utan att tvinga upp energin igen... och det vill jag kanske inte... än.

Det är stilla nu, sedan någon dag... men ganska trist. Jag brukar sällan ha det... trist.

Bilden blev uppdaterad 3.2.2009

Andra bloggar om: , , , ,


6 kommentarer:

 1. November är trist. Grå och trist.
  tråkmånad, svinnovember -you name it...
  MEN: det är ett underbart träd du har på bild. Vad är det för sort?
  Ser så spännande ut - som om det är flera som vuxit ihop. Siamesiska femlingar...

  SvaraRadera
 2. Du kanske är mentalt trött? Ta tiden och ladda batterierna. Du kanske behöver det. Hjärnan kanske behöver vila?

  Ta hand om dig Carulmare!

  SvaraRadera
 3. Inkan: Undrar också vad det är för träd. Kan det vara något slags fikus? Tycker mig ha sett träd av den arten som liknar dethär... som liksom har rötterna längs med stammen... eller hur det förhåller sig...

  Noemi: Jag har varit trött i så många år... Men nu tänker jag faktiskt försöka med att äta depressionsmedicin... på allvar... tror jag.

  Ha det så bra du med, Noemi... fast det är mörkt och kallt. Läste att du tycker ungefär lika mycket om vintern som jag! :)

  SvaraRadera
 4. Jag gör som Alfons Farmor, när Alfons och pappa sitter och deppar och har tråååkigt, dagarna efter jul: jag skrattar gott och säger: "Det är BRA att du har tråkigt! Jo, för när man har det riktigt tråkigt, då vet man ganska säkert att det kommer att hända något roligt väldigt snart!" :-) I boken så får Farmor rätt... så jag tror att det stämmer som hon säger! :-) Och för att inte vara alltigenom hurtfrisk, får jag väl tillägga att det där "väldigt snart" kan vara längre än en kvart... eller ett halvår, i värsta fall... ;-)

  Prova antidepp-medicinen. Om det är någon av de serotoninhämmande sorterna, så tror jag att du kommer att tycka att de gör nytta. I alla fall fungerade de otroligt bra för mig, för några år sedan.

  Och till sist, en alldeles o-hurtig men varm kram till dig...

  SvaraRadera
 5. ..trädet får mig att tänka på en skulptur av Gustav Vigeland (i Vigelandsparken i Oslo). Jämför bilden på http://www.reseguiden.se/forum/bilder
  /10844 .En mycket fin och skarp bild av trädet.( Men så har du ju också en bra kamera...!!)

  SvaraRadera
 6. Leosdream: Visst är det likt! Sedan kom jag också att tänka på denhär statyn... Och jo, vad skulle jag ta mig till utan din gamla kamera? :)

  SvaraRadera