söndag 13 november 2011

Innerhamnen i Vasa


 
en eftermiddag i november.

Jag bar med mig mitt nya stativ, men hade ännu inte tagit upp det ur ryggsäcken. Ville först komma till en plats där jag kunde få testa det utan att behöva bli iakttagen.

Man kan kanske inte tro det, det råder en sådan stillhet i bilden - men folk kom och gick, joggade eller rastade hunden.

Visst är det en vilsam bild? Jag tycker ganska mycket om dethär vädret, varmt och mulet, regn och dimma, mycket fukt i luften.

Men nu börjar det bli kallare. Nästa gång kan det hända att nederbörden är vit... som snö.

3 kommentarer:

 1. Verkligen stillhet i bilden!

  Jag tycker faktiskt också om detta väder, mulet, reg, mystiskt lite:-)! Och ombonat på nåt sätt. Skönt att känna kylan som ännu inte är så kall i kontrast med det värmen inomhus.

  N

  SvaraRadera
 2. Gillar också dethär vädret, skulle gärna få fortsätta ett tag till, men nu har de lovat kallare väder... få se om det blir snöpremiär nästa vecka?

  Ett annat väder som jag gillar (kanske mest ur fotosynpunkt) är när det redan har kommit lite snö, men vattnet ännu inte har hunnit frysa till, så man har både snö och öppet vatten.

  Ha det så bra, N - det är alltid roligt att få dina kommentarer! Skulle också vara trevligt att få läsa något om dig och ditt ibland, men jag antar att du har ganska fullt upp. Kanske så småningom, när barnen blir större. Hoppas ni alla mår bra!

  SvaraRadera
 3. Tack, vi mår alla bra:-)! Längtar efter att själv få tid att ta kort. Blir inspirerad av dig, en vän som fotar och dottern som fotar!

  Kan tänka mig det om lite snö och halvfrusen vatten. Kan ge effektfulla bilder.

  Få se om det blir snö nästa vecka! Än så länge är denna höst den mysigaste på länge, mycket sol och lagom kyligt.

  Kanske man kan ha en blogg men inte en överambitiös:-)?

  Här i Stockholm har de utställning om Monet, Turner och Twombly jag vill se...

  N

  SvaraRadera