torsdag 11 juli 2013

Dyrt och tungt

Jag har just köpt ett jättedyrt objektiv - och kan ni fatta hur tungt det var att trycka på Beställa-knappen?!

Nu efteråt känner jag mig helt slut, det surrar i huvudet av yrsel, men på samma gång är jag ganska nöjd också, att jag äntligen fick det gjort, att jag just idag faktiskt hade kraften att genomföra köpet. Om än nätt och jämt.

Försökte tidigare i sommar att köpa från ett annat ställe, men backade ur till slut. Därifrån skulle jag ha fått objektivet för trehundra(!) euro mindre, säkerligen för att man kommit på ett sätt att undgå att betala skatt. Inte för att jag är moralisk eller så, men jag förstod att om jag köpte därifrån så skulle jag känna mig nervös i tre veckor (=leveranstiden), ända tills jag verkligen hade fått produkten i mina händer.

Jag bär på mycket ängslan när det gäller pengar...

4 kommentarer:

 1. Så tjusig den är bloggen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulrika, tycker själv också om mina tapeter :)

   Radera
 2. När man önskat något länge, och slutligen äntligen beställt trots en kännbar kostnad, då är det rätt! Jag har en känsla av att du är passionerat intresserad av bilder och fotografier. Go for the passion carulmare!

  SvaraRadera
 3. Tack Qi! Kanske blir det ett objektiv som nästan hela tiden sitter på kameran? Jag hoppas det. En finfin telezoom! Inte någon av de längsta, men så väger den inte heller så mycket och är lättare att ha med sig. Åh, så jag väntar på mitt paket...!

  SvaraRadera