lördag 3 mars 2012

Vilda Västern-katter (bildspel)

Ibland har jag fått höra att mina katter alltid ser så kloka ut... ja, till och med visa.
Nå, i dethär bildspelet ger de minsann prov på andra sidor också...

Det är januari och ganska kallt, men inte så kallt som det hade varit. Denhär dagen ville katterna faktiskt stanna ute någon timme. Men det märks på dem att de har varit mera stilla än de brukar. De är fulla av energi, uppdämd energi. Först vet de inte riktigt vad de skall ta sig till, men efter en stund brakar det loss... blir rena Vilda Västern.

Alla bilder är tagna under några få hektiska minuter. Kvaliteten är inte så god, det var inte så bra ljus och mina båda motiv blev så småningom mycket rörliga. Ändå villle jag göra något med dehär bilderna, jag tror att de är ganska roliga.

Fast helt säker är jag inte. När jag har hållit på med samma sak ett visst antal timmar, vet jag inte längre vad jag ser framför mig.

Här kan ni se bildberättelsen i HD
Jag antar att ni känner igen musiken...?

4 kommentarer:

 1. Va roligt! Katter är så uttrycksfulla!
  Bra gjort och musiken.....Bröderna Cartwright (tror att det stavas så) eller Bonanza

  SvaraRadera
 2. Tack cosifan - och du har förstås rätt om musiken! Den väcker barndomsminnen för mig. Jag tror vi brukade rusa runt och sjunga 'bröderna bröderna bröderna bröderna Cartwright' - man måste ju fylla ut så att texten stämmer med melodin! :)

  SvaraRadera
 3. Fyndigt Carul! Musiken var toppen och bildvalet också bra. Du överraskar!! Trodde du bara diggade vassvippor och smältvattenpölar, kalla och öde parkbänkar eller någon jäkla sten i strandvattnena. Nu var det levande bilder till levande musik. Så en ros till dig!
  Från Lefa, siis.

  SvaraRadera
 4. Tack skall du ha, Leif. Fast egentligen har du ju rätt. Mest gillar jag faktiskt vassvippor och smältvattenpölar och sånt...

  SvaraRadera