tisdag 24 januari 2012

Ler igenkännande


genom hela artikeln. En mycket bra beskrivning av hur det känns när artigheten regerar. Inte mycket blev sagt, men kanske blev intrycken flera på det sättet?

2 kommentarer:

 1. ... en mörkröstad ­gentleman, det stämmer med min bild av L C. Andra ord som kommer till mig här jsg tänker på honom är

  vacker
  man
  poet
  mystisk
  känslig
  romantisk

  Jag läste inte hela artikeln, på något sätt vill jag inte bli av med mina illusioner om denne, som jag tycker, väldigt tilldragande man. Han har följt mig genom mitt liv sedan tidig ungdom, genom kärlekar och sorger, det finns alltid en Cohenlåt som passar att höra på vid varje tillfälle. De vinylplattor jag har med honom är raspiga och begråtna.

  God fortsättning på 2012 carulmare! Jag har varit dålig på att blogga den senaste tilden, så även att kommentera hos andra eller att svara på kommentarer. Anledningen är inte att jag mått dåligt, snarare tvärtom! Det har hänt mycket positivt inom mig sedan sonen flyttade, en frihetskänsla som gjort att jag börjar känna kreativ driv inom mig som tagit sig andra uttryck än bloggande. Vi får se hur det blir med bloggandet framöver...

  Hoppas allt är bra med dig carulmare, vi syns här igen eller på facebook eller i min blogg eller...:-)

  SvaraRadera
 2. Hej Qi! Förstås är du lika förtjust i Cohen som jag, det var väl bara att vänta!

  Tror ändå inte att min vurm för Cohen tog skada av artikeln.:) Ibland har jag tänkt att jag inte är särskilt intresserad av de personer som gör den musik som jag känner mig dragen till, det är mest musiken och framförandet som jag bryr mig om.

  God fortsättning till dig också, Qi!

  Tänk att du började känna dig så fri och kreativ när du fick börja ha huset för dig själv! Undrar just vart din kreativitet nu kommer att leda dig...?

  SvaraRadera