måndag 28 mars 2011

Vad tycks?

Stig Blomberg Torgbrunn 1964

Stig Blomberg Torgbrunn 1964 Man kan tycka lite olika om dethär verket, har jag insett. Så vad tycker ni?

Figurerna ingår i Stig Blombergs skulpturgrupp på Stortorget i Malmö. Torgbrunn heter den, från 1964.

2 kommentarer:

 1. Känner inte igen figurerna men jag har utforskat Malmö jag med. Från måndag till lördag förra veckan. Jag såg många snygga skulpturer men tog inga kort.
  Min dotter bor alldeles intill Caroli, mina upptäcktsfärder startade där - åt alla möjliga håll. Första dagen gick jag vilse och fick ta mig hem med telefonens gps. Det var..hm...en intressant resa. Jag gillar Malmö. Förresten...någonting jag såg som väckte den obefintliga esteten i mig var ett konstverk eller skulptur på en husvägg i centrum, ..men var?
  PS. Länge sedan jag var på din sida. Min internet-tid slukas av Facebook trots att jag egentligen inte vill erkänna det.

  SvaraRadera
 2. Anna: Min son bor i Sorgenfri, men jag steg ofta av bussen på Caroli busshållplats och började min vandring därifrån! :)
  Gillar också Malmö! När sonen flyttade dit från Lund, var jag först lite orolig, mediernas Malmö verkar så bråkigt! Men under mina vandringar hittade jag en helt annan stad, mitt Malmö!
  Ja, facebook, ja! Det tar nog över för mig också... men jag tror ändå att jag kommer att behöva min blogg ännu, skönt att ha ett eget ställe att återvända till.

  SvaraRadera