torsdag 9 oktober 2008

Vad det är...?


Nu är det några flygfän som tar en tur i natten och gör den osäker...

Några muterade fladdermöss?

Andra bloggar om: , , ,

5 kommentarer:

 1. Fint! Tänk vad annorlunda det blir bara genom att göra bilden mörkare.Så kan du göra också med mina tavlor eller delar av dem.Jag ger min tillåtelse.Men uppge att det är en bildmanupulering.Du kan också "förbättra" mina tavlor eller göra "modern" fin konst av dem. Överraska mig och visa dina innovationer.

  SvaraRadera
 2. Naturligtvis gör du som du vill.Vi har också rörigt här hemma just nu .Mycket rörigt.

  SvaraRadera
 3. Tack skall du ha... men jag tror inte jag skulle nännas! - Fast vem vet? Kanske en dag då jag känner mig djärv och nästan farlig...! :) Men just nu har jag så mycket. Jag skall ansöka om sjukpension... och så är det sonen, som har nödlandat hos mig. Det nämnde jag visst redan...

  Men har du funderat något närmare då...?

  SvaraRadera
 4. Du har mycket att tänka på nu...inte hinner du med mina bilder!!
  Hoppas att det ordnar sig med sjukpensionen...att du orkar kämpa fast det är motigt.Men du är envis...så jag tror nog det ordnar sig.

  SvaraRadera
 5. phw-art: Nej, det är alldeles för mycket i luften, jag blir så trött i huvudet... fast det är klart att allt ordnar sig, på något sätt.

  Igår fick jag i alla fall bilen besiktigad, på andra försöket. Men min bilmekaniker var så omtänksam. När han märkte att den begagnade stötdämparen var alldeles för dålig, så sökte han upp en ny åt mig...!

  SvaraRadera