tisdag 8 februari 2011

Ett elakt litet kryp

Jag har fått ett husdjur som jag inte vill ha.

Ett konstigt och elakt litet kryp som gör så att jag får snuva, blir svettig och matt. Ja, det kan faktiskt hitta på vad som helst. Ena dagen sitter det i mina öron och bråkar, andra dagen i mina tänder.

Det är lurigt också. Ibland tror jag det har gett sig av, men det är bara som det låtsas. Så fort det märker min lättnad, hur ivrig jag är att få sätta igång igen, återupptar det sin verksamhet.

Men det var ju i december som jag först upptäckte den ovälkomna gästen, nu får det väl äntligen vara slut på snyltandet...?


Höstmörkret kan jag ännu klara, men tiden efter jul är ofta besvärlig för mig, med en krasslighet som inte vill gå över. Just nu försöker jag att inte vara så mycket på nätet, inte så mycket i kontakt med min omgivning, det verkar ibland kunna hjälpa...

2 kommentarer:

 1. Verkligen obehagligt litet kryp du har. Men är du säker på att det är samma hela tiden? Jag hoppas att det kryper iväg till ett mer passande ställe för kryp.

  Och önskar dig all DHEA-S du behöver, sol, god öl, vår, vackert och kärlek.

  SvaraRadera
 2. Nja, säker är jag väl inte, det bara känns så. Visst kan det hända att krypen står i kö också, beredda att avlösa varandra. :)

  Tack! Något annat 'kryphål' borde det väl kunna hitta?

  Hoppas att våren blir solig och skön hos dig också!

  SvaraRadera